Ingatlan értékbecslés
Névjegy

Kecskeméti Sándor

   ingatlan értékbecslő

 

a Képesített Ingatlanvagyon értékelők Országos Szövetségének alelnöke PSZÁF -nál regisztrált szakértő

névjegyzéki szám. 147.

Miskolc

Megoldás Ingatlancentrum

  Mobil telefon:

        70-2424 820         

E-mail: kecskemeti@chello.hu

      Megbízási területek :  BAZ. Megye valamint Bp.

 
Kecskeméti Sándor
 
Illetékhivatalok
 
Cégbíróságok
 
APEH
 
Okmányirodák
 
Földhivatalok
 
Földmérés
 
Borsodi települések
 
Ingatlan Közvetítő
 
Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó hírek : EU-rendszerű energia auditor képzés

EU-rendszerű energia auditor képzés

  2005.02.16. 14:07

* 2005/2006 tanévben:


Tanfolyamvezető:
Dr. Emhő László, BME MTI

Elmélet:
Díja:

* Elmélet:
* Díja:

44
80.000

50
98.000

óra
Ft + áfa

óra
Ft + áfa


Időpont:
Kezdés: 2005. február hónapban.

A képzés célja:
Hazánk üzemeinek, intézményeinek, lakásainak fajlagos energiafelhasználása, energiaintenzitása jóval meghaladja a fejlettebb országokét az Európai Unióban és Észak-Amerikában. Ezen hátrány ledolgozását országos és EU-programok anyagilag is támogatják, de az egyre emelkedő energiaárak mellett ez az érdeke minden egyes energiafogyasztónak és nemzetgazdaságunknak is. Ennek a folyamatnak kulcs-szakembere a műszaki-pénzügyi-menedzsment téren EU irányzatú, szemléletű és rendszerezett-képzettségű energia auditor. A képzés a hallgatóktól főiskolai-egyetemi alapképzettségen túl legalább 3-éves gyakorlatot feltételez, erre építve a végzett auditorok kellő többlet-tudással felvértezve végezhetnek energia-auditálást, amely folyamatban a meglévő helyzet feltárásán túl jól alátámasztott javaslatokat tehetnek a megrendelőknek. Ezzel csökken energiafogyasztásuk, káros anyag kibocsátásuk és egyben növekszik profitjuk. Ilyen szakemberek képzésével/továbbképzésével, majd aktív munkálkodásával hazánk import-terheit környezetvédelmi helyzetét is jelentősen javítani tudjuk.

Célcsoport:
Energetikával és létesítmény-üzemeltetéssel/gazdálkodással foglalkozó cégek, szakemberek, vállalkozók.

A részvétel feltételei:
Szakirányú felsőfokú végzettség és legalább 3 éves gyakorlat.

A résztvevők jártasságot szereznek a következőkben:
Energia auditálás, veszteségfeltárás, audit-jelentés, bankrakész javaslat, szakértői vélemény, megvalósíthatósági tanulmány készítése.

A képzés tematikája:
•  Bevezetés az energia-menedzsmentbe;
•  Energia mértékegységek, tarifák;
•  Az energia auditálás módszertana;
•  Esettanulmány;
•  Információ-, és támogatási források, szakirodalom;
•  Műszerek;
•  Gőzkazánok, gőzrendszerek;
•  Sűrítettlevegő rendszerek;
•  Villamos motorok, hajtások;
•  Világítás;
•  Épületek, épületfizika;
•  Fűtés, távfűtés, légkondicionálás;
•  Beszabályozás, légtechnikai rendszerek beszabályozása;
•  Hidraulikai rendszerek beszabályozása;
•  Kogeneráció, trigeneráció;
•  Megújuló energiák;
•  Mérés és felülvizsgálat, megfigyelés és célkitűzés;
•  Pénzügyi felértékelés, bankra kész javaslatok;
•  Energiamegtakarítás szerződéssel;
•  A bank szemszögéből;
•  Tanácsadói képzettség, gyakorlat.

Résztvevők értékelése:
Az intézeti vizsgaszabályzatnak megfelelően.

A képzés elvégzéséről szóló igazolás:
Továbbképzési leckekönyv.

 
Önkormányzatok
 
Ingatlan nyílvántartás
 
Mértékegységek,átváltások
 
Termőföld
 
Szövetségek
 
Térképek
 
Ajánlott oldalak
 
Oktatás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Naptár
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!