Ingatlan értékbecslés
Névjegy

Kecskeméti Sándor

   ingatlan értékbecslő

 

a Képesített Ingatlanvagyon értékelők Országos Szövetségének alelnöke PSZÁF -nál regisztrált szakértő

névjegyzéki szám. 147.

Miskolc

Megoldás Ingatlancentrum

  Mobil telefon:

        70-2424 820         

E-mail: kecskemeti@chello.hu

      Megbízási területek :  BAZ. Megye valamint Bp.

 
Kecskeméti Sándor
 
Illetékhivatalok
 
Cégbíróságok
 
APEH
 
Okmányirodák
 
Földhivatalok
 
Földmérés
 
Borsodi települések
 
Ingatlan Közvetítő
 
Kapcsolódó hírek
Kapcsolódó hírek : Ingatlanértékbecslés

Ingatlanértékbecslés

  2004.12.27. 16:05

Követelményei

Építőmérnöki Kar
Földmérő és Térinformatika mérnöki szak
nappali tagozat

Ingatlanértékbecslés
az Általános- és Felsőgeodézia Tanszék által oktatott "Ingatlanértékbecslés"
törzs-tantárgy tanulmányi követelményei


1. Részvétel a foglalkozásokon

Az előadáokon a részvétel ajánlott, mert nincs írásos anyag csak ajánlott irodalom formájában áll rendelkezésre.
 
2. Az oktatott anyag számonkérése, pótlása A tárgy a földmérő- és térinformatika szak törzs tantárgya, valamint az építőmérnöki szakokon választható tantárgy a nappali tagozaton.

Az Ingatlanértékbecslés egy választható záróvizsga tantárgy, amely a rendelkezésre álló nagyon szűkös órakeretek között részletesen megismerteti a hallgatóságot az ingatlanértékbecsléshez nélkülözhetetlen ingatlannyilvántartási, épületszerkezettani, építésügyi-államigazgatási, jogi és gazdasági ismeretekkel, valamint részletesen tárgyalja az értékbecslés módszereit. Az oktatás célja az elméleti ismereteken túlmenően az építőmérnöki gyakorlatban gyakran előforduló értékbecslési esetek példaként való bemutatása és ezek megoldásában megfelelő készség kialakítása.

Előtanulmányként a magasépítéstan és a Geodézia I-II teljesítése szükséges.

A tárgy egy féléves, heti óraszáma 2. A tárgy elméleti jellege, valamint az alacsony óraszám miatt nem válik élesen ketté az előadás és a gyakorlat, ugyanis az előadási órák végén konzultációs lehetőséget biztosítunk. A tárgyból nincs vizsga, a félévközi jegy kialakítása a félév során elkészítendő "értékbecslési szakvélemény" elbírálása alapján történik.
 

3. A tananyag számonkérésének értékelése, a félévközi érdemjegy megszerzésének feltételei. A félévközi jegy kialakítása a félév során elkészítendő "értékbecslési szakvélemény" elbírálása alapján történik.

A tárgy két kreditpontos. A kreditpont legalább elégséges (2) félévközi jeggyel szerezhető meg.
 

Dr. Kis Papp László
egyetemi tanár
  
  
  
 

 
Önkormányzatok
 
Ingatlan nyílvántartás
 
Mértékegységek,átváltások
 
Termőföld
 
Szövetségek
 
Térképek
 
Ajánlott oldalak
 
Oktatás
 
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Regisztráció
Elfelejtettem a jelszót
 
Óra
 
Naptár
2017. Október
HKSCPSV
25
26
27
28
29
30
01
02
03
04
05
06
07
08
09
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
01
02
03
04
<<   >>
 

Csaba blogja - "It's hammertime!"    *****    ~ FBLOG ~ A BARÁTOM VÁLASZTOTT NEKEM RUHÁT! FELVEGYEM, VAGY SE?!!! NAPONTA KREDITKÓDOK A CHATEN! SMINKTESZTEK! ~ FBLOG ~    *****    KÖNYVAJÁNLÓK - ha nem tudod mit olvass, itt találhatsz hozzá inspirációt - BOOKISLAND    *****    ÚJRA NYITVA! ~FBLOG~ ÁLLATKÍSÉRLETEKTÕL MENTES A SMINKED? ~HAMAROSAN KREDIT NYEREMÉNY! TERMÉKTESZTEK!~FBLOG~ÚJRA NYITVA!    *****    Astropapa-iskolája mindenkit szeretettel vár és INGYENES TANÁCSOT AD minden kedves érdeklõdõnek!    *****    Supernatural - ODaát - 13. ÉVad - Extrák - Infók - ÉRdekességek - ODaát - Supernatural - 13.ÉVad - Supernatural - ODaát    *****    A csillagjövõ oldalon,nem csak alacsonyak az árak, hanem a tanácsadás, teljesen ingyenes. Szeretettel várlak minden nap    *****    Új design! Az egyetlen magyar Olicity és a legaktívabb Zöld Íjász rajongói oldala! 6. évad & Arrowverse hírek!    *****    No.1 Christina Aguilera Fan Site - Minden ami X-Tina, minden héten újdonságok! Katt!    *****    TelenovelasWeb - Hírek, képek, videók, saját véleménnyel tarkított bejegyzések telenovellákról és a színészekrõl! Gyere!    *****    Hamarosan olvashatók lesznek az oldalamon az Asztro-tükör asztrológiai írásai, cikkei.    *****    Gesztenye, gesztenye, gesztenye... és egy álmos sün! Gyertek az októberi rétre Mályvával és Pipitérrel! Irány a Mesetár!    *****    Születési,baba,hold horoszkóp,elõrejelzés,párkapcsolati elemzés,fogamzási képlet! Ingyenes tanácsadás!Várlak!Kattints!    *****    Ha te is a letisztult stílus híve vagy, nézz be hozzám! Smink, ruha, kritika //Style and Stuff// Style and Stuff//    *****    MINDEN HÓNAPBAN INGYENES G-PORTÁL SABLON! TELJESEN ÁTSZERKESZTHETÕ A LEGÚJABB KÓDOKKAL! Ne maradj le egyik hónapban sem!    *****    Rendeld meg az asztrológiai csomagok egyikét és teljesen ingyen megbeszélheted velem a kérdéseidet telefonon, skypeon!!!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film! Film!Film!    *****    Nézz filmet messengeren! Ha szereted a filmeket klikk ide! Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!Film!    *****    A CSILLAGJÖVÕ OLDALON RENDKÍVÜLI AKCIÓK,LEHETÕSÉGEK.A MEGRENDELÉSEK UTÁN TELJESEN INGYENES KONZULTÁCIÓ,TANÁCSADÁS.VÁRLAK    *****    Õszi manókalandok a réten! Búcsúztassátok el ti is útra kelõ madarainkat Mályvával és Pipitérrel! Gyertek a Mesetárba!